Tietosuoja

Web-tietosuojakäytäntö

on sitoutunut turvaamaan yksityisyytesi. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevia kysymyksiä tai ongelmia, ja autamme sinua mielellämme.

Käyttämällä tätä sivustoa ja / tai palveluitamme suostut henkilötietojesi käsittelyyn tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Sisällysluettelo

  1. Tässä käytännössä määritellyt määritelmät
  2. Seuraamme tietosuojaperiaatteita
  3. Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi suhteen
  4. Mitä henkilötietoja me keräämme sinusta
  5. Kuinka käytämme henkilötietojasi
  6. Kuka muu voi käyttää henkilötietojasi
  7. Miten turvataan tietosi
  8. Tietoa
  9. Yhteystiedot

Määritelmät

Henkilötiedot - tunnistetulle tai tunnistetulle luonnolliselle henkilölle kaikki tiedot.
Käsittely - henkilötietoihin tai henkilötietojen sarjoihin suoritetut toimet tai toimintojen sarja.
Tieto aihe - luonnollinen henkilö, jonka henkilötietoja käsitellään.
Lapsi - luonnollinen henkilö alle 16-vuotiaana.
Me / us (joko aktivoitu tai ei) -

Tietosuojaperiaatteet

Lupaamme noudattaa seuraavia tietosuojaperiaatteita:

  • Käsittely on laillista, oikeudenmukaista ja avointa. Meidän jalostustoiminnallamme on laillisia syitä. Pidämme aina oikeutesi ennen henkilötietojen käsittelyä. Annamme sinulle tietoja käsittelystä pyynnöstä.
  • Käsittely on rajattu tarkoitukseen. Käsittelytoimintamme sopivat tarkoitukseen, johon henkilötiedot kerättiin.
  • Käsittely tapahtuu pienillä tiedoilla. Keräämme ja käsittelemme vain minimaalisen henkilökohtaisen tietomäärän mihin tahansa tarkoitukseen.
  • Käsittely on rajoitettua määräajaksi. Emme säilytä henkilötietojasi kauemmin kuin tarvitaan.
  • Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen oikeellisuuden.
  • Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen luotettavuuden ja luotettavuuden.

Tietojen kohteen oikeudet

Tietokannalla on seuraavat oikeudet:

  1. Oikeus tietoihin - eli sinulla on oikeus tietää, onko henkilötietojesi käsittelyssä; mitä tietoja kerätään, mistä se on saatu ja miksi ja kenelle sitä käsitellään.
  2. Oikeus käyttää - eli sinulla on oikeus tutustua kerättyihin tietoihisi. Tämä sisältää oikeuden pyytää ja saada kopion kerätyistä henkilötiedoista.
  3. Oikeus oikaisuun - mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää oikaista tai poista henkilötietosi, joka on virheellinen tai epätäydellinen.
  4. Oikeus poistaa tietoja - tarkoittaa tietyissä tilanteissa, että henkilötietojasi voidaan poistaa rekisteristä.
  5. Oikeus rajoittaa käsittelyä - merkitystä, jos tietyt ehdot ovat voimassa, sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä.
  6. Oikeus vastustaa käsittelyä - tarkoitetaan tietyissä tapauksissa, että sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä esimerkiksi suoramarkkinoinnin tapauksessa.
  7. Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä - mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus vastustaa automaattista käsittelyä, mukaan lukien profilointi; eikä siihen sovelleta yksinomaan automaattiseen käsittelyyn perustuvaa päätöstä. Tätä oikeutta voit käyttää aina, kun profiilin tuloksena syntyy oikeusvaikutuksia, jotka vaikuttavat tai vaikuttavat merkittävästi sinuun.
  8. Oikeus tietojen siirrettävyyteen - sinulla on oikeus hankkia henkilötietosi koneella luettavassa muodossa tai jos se on mahdollista suorana lähetyksenä suorittimelta prosessorista toiseen.
  9. Oikeus esittää kantelu - jos hylkäämme pyyntösi käyttöoikeuksien nojalla, annamme sinulle syyn miksi. Jos et ole tyytyväinen siihen, miten pyyntösi on käsitelty, ota meihin yhteyttä.
  10. Oikeus auttaa valvontaviranomainen - eli sinulla on oikeus valvontaviranomaisen apuun ja oikeus muut oikeussuojakeinot, kuten vahingonkorvausvaatimukset.
  11. Oikeus peruuttaa suostumus - Sinulla on oikeus peruuttaa mikä tahansa suostumus henkilötietojen käsittelyyn.

Keräämämme tiedot

Tiedot, jotka olet antanut meille
Tämä voi olla sähköpostiosoitteesi, nimi, laskutusosoite, kotiosoite jne. - pääasiassa tietoja, jotka ovat välttämättömiä tuotteiden tai palveluiden toimittamiseksi tai asiakkaidemme kokemuksen parantamiseksi. Tallennamme antamasi tiedot, jotta voit kommentoida tai suorittaa muita toimintoja verkkosivustolla. Nämä tiedot sisältävät esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Tiedot kerätään automaattisesti sinusta
Tämä sisältää tietoja, jotka tallennetaan automaattisesti evästeiden ja muiden istuntotyökalujen avulla. Esimerkiksi ostoskorisi tiedot, IP-osoite, ostoskorisi (jos sellainen on) jne. Näitä tietoja käytetään parantamaan asiakaskokemustasi. Kun käytät palveluitamme tai tarkastelet verkkosivustomme sisältöä, aktiviteettisi voi olla kirjautuneena.

Tietoa kumppaneistamme
Keräämme luottamuksellisilta yhteistyökumppaneiltamme tietoja vahvistamalla, että heillä on oikeudellinen perusta tietojen jakamiseksi kanssamme. Tämä on joko tietoja, jotka olet antanut heille suoraan tai että he ovat keränneet sinua muista oikeudellisista syistä. Tämä luettelo on: NCS Trust, EFL Trust.

Julkisesti saatavilla olevat tiedot
Saatamme kerätä tietoja sinusta, joka on julkisesti saatavilla.

Kuinka käytämme henkilötietojasi

Käytämme henkilötietojasi, jotta voimme:

  • tarjoamme palvelusi sinulle. Tämä sisältää esimerkiksi tilisi rekisteröinnin; tarjota sinulle muita pyydettyjä tuotteita ja palveluita; tarjota sinulle myynninedistämisaiheita pyynnöstäsi ja kommunikoida kanssasi näiden tuotteiden ja palveluiden suhteen; kommunikoida ja vuorovaikuttaa kanssasi; ja ilmoittaa sinulle mahdollisista palveluiden muutoksista.
  • parantaa asiakkaan kokemusta;
  • täyttää lain tai sopimuksen mukaisen velvoitteen;
  • viestiä nuoriso-ohjelmasta, jonka sinä tai lapsesi on rekisteröity;
  • nuorten ohjelmien menestystarinoista;
  • tukea sinua tai lapsiasi nuoriso-ohjelmaan

Käytämme henkilötietojasi perustelluissa syissä ja / tai suostumuksessasi.

Sopimuksen tekemisen tai sopimusvelvoitteiden täyttämisen perusteella käsitellään henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • tunnistaa sinut;
  • tarjota sinulle palvelu tai lähettää / tarjota sinulle tuote;
  • ilmoittaa joko myynnistä tai laskutuksesta;
  • viestiä nuoriso-ohjelmasta, jonka sinä tai lapsesi on rekisteröity;
  • nuorten ohjelmien menestystarinoista;
  • tukea sinua tai lapsiasi nuoriso-ohjelmaan

Oikeutetun intressin perusteella käsitellään henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • lähettää sinulle henkilökohtaisia ​​tarjouksia * (meiltä ja / tai huolellisesti valituilta kumppaneiltamme);
  • hallita ja analysoida asiakaskuntaa (ostokäyttäytymistä ja historiaa) tarjottavien / tarjottavien tuotteiden / palveluiden laadun, lajikkeen ja saatavuuden parantamiseksi;
  • kyselyitä asiakastyytyväisyydestä;
  • viestiä nuoriso-ohjelmasta, jonka sinä tai lapsesi on rekisteröity;
  • nuorten ohjelmien menestystarinoista;
  • tukea sinua tai lapsiasi nuoriso-ohjelmaan

Niin kauan kuin et ole ilmoittanut meille muutoin, harkitsemme, että tarjoamme sinulle tuotteita tai palveluita, jotka ovat samanlaisia ​​tai samoja ostohistoriaasi / selaustoimintaamme.

Meidän suostumuksella käsitellään henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • lähettää sinulle uutiskirjeitä ja kampanjatarjouksia (meistä ja / tai huolellisesti valituista kumppaneistamme);
  • muussa tarkoituksessa olemme pyytäneet lupaasi;
  • viestiä nuoriso-ohjelmasta, jonka sinä tai lapsesi on rekisteröity;
  • nuorten ohjelmien menestystarinoista;
  • tukea sinua tai lapsiasi nuoriso-ohjelmaan

Käsittelemme henkilötietojasi lakisääteisen velvollisuuden täyttämiseksi ja / tai käytämme henkilötietojasi lain säädösten mukaisesti. Pidätämme oikeuden anonymisoida kerätyt henkilökohtaiset tiedot ja käyttää tällaisia ​​tietoja. Käytämme tietoja tämän politiikan soveltamisalan ulkopuolella vain, jos se on anonymisoitu. Emme tallenna laskutustietoja, kuten luottokorttitietoja. Tallenna muut kerätyt ostotiedot niin kauan kuin niitä tarvitaan kirjanpitotarkoituksiin tai muihin lakisääteisiin velvoitteisiin, mutta enintään 5-vuoteen.

Voimme käsitellä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, joita ei mainita täällä, mutta ovat yhteensopivia sen alkuperäisen tarkoituksen kanssa, johon tiedot kerättiin. Tätä varten varmistamme, että:

  • henkilötietojen käyttötarkoituksen, kontekstin ja luonteen välinen yhteys sopii jatkokäsittelyyn;
  • jatkokäsittely ei vahingoittaisi etuja ja
  • olisi asianmukainen suoja käsittelylle.

Ilmoitamme sinulle mahdollisista lisäkäsittelyistä ja tarkoituksista.

Kuka voi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi

Emme jakaa henkilötietojasi vieraiden kanssa. Henkilökohtaisia ​​tietoja meistä on joissakin tapauksissa luotettu kumppaneillemme, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden palveluun tai parantaa asiakkaan kokemusta. Jaamme tietosi:

Prosessikumppanimme:

  • Paypal maksuista. Sinulle ilmoitetaan, että tämä prosessi tapahtuu.

Ohjelmakumppanit:

  • NCS Trust - vain NCS-ohjelmille.
  • EFL Trust - vain NCS-ohjelmille.

Työskentelemme vain yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka pystyvät varmistamaan henkilötietosi riittävän suojan. Ilmoitamme henkilötietosi kolmansille osapuolille tai julkisille virkamiehille, kun meillä on laillinen velvollisuus tehdä niin. Saatamme luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jos olet hyväksynyt sen tai jos sillä on muita oikeudellisia syitä.

Miten turvataan tietosi

Teemme parhaamme pitämään henkilötietosi turvallisena. Käytämme turvallisia protokollia tiedonsiirtoon ja tiedonsiirtoon (kuten HTTPS). Käytämme nimettömyyttä ja pseudonymisointia, jos sopiva. Seuraamme järjestelmiämme mahdollisista haavoittuvuuksista ja hyökkäyksistä.

Vaikka yritämme parhaamme, emme voi taata tietoturvaa. Lupaamme kuitenkin ilmoittaa asianmukaisille viranomaisille tietojen rikkomisesta. Ilmoitamme myös, mikäli sinulla on uhka oikeuksille tai etuille. Teemme kaiken, mitä kohtuudella pystymme estämään tietoturvan rikkomukset ja auttamaan viranomaisia ​​mahdollisissa rikkomuksissa.

Jos sinulla on tili kanssamme, ota huomioon, että käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on salattava.

lapset

Emme aio kerätä tai kerätä tietoa 14: n ikäisistä lapsista sivuillamme. Nuorten hyväntekeväisyysjärjestöinä on velvollisuus kerätä tietoa nuorista, jotka ovat kiinnostuneita tai osallistumasta ohjelmiimme. Vanhempien tietoja pyydetään ottamaan yhteyttä vanhempia koskeviin tietoihin.

Evästeet ja muut tekniikat, joita käytämme

Käytämme evästeitä ja / tai vastaavia tekniikoita analysoimaan asiakkaiden käyttäytymistä, hallinnoimaan verkkosivustoa, seuraamaan käyttäjien liikkeet ja keräämään tietoja käyttäjistä. Tämä tehdään, jotta voit muokata ja parantaa kokemuksiasi kanssamme.

Eväste on pieni tietokoneelle tallennettu tekstitiedosto. Evästeet tallentavat tietoja, joiden avulla sivustot toimivat. Ainoastaan ​​voimme käyttää verkkosivustollamme luotuja evästeitä. Voit hallita evästeitä selaimella. Evästeiden poistaminen käytöstä voi estää tiettyjen toimintojen käytön.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarpeelliset evästeet - nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit käyttää joitakin tärkeitä ominaisuuksia verkkosivustollamme, kuten kirjautumalla sisään. Nämä evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaisia ​​tietoja.
  • Toiminnallisuus-evästeet - nämä evästeet tarjoavat toiminnallisuutta, joka tekee palvelumme käytännöllisemmäksi ja mahdollistaa entistä yksilöllisempien ominaisuuksien tarjoamisen. Esimerkiksi he saattavat muistaa käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteen kommenttimuodoissa, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa näitä tietoja uudelleen seuraavan kerran kommentoituna.
  • Analytics-evästeitä - näitä evästeitä käytetään verkkosivuston ja palveluiden käytön ja tehokkuuden seurantaan
  • Mainosevästeet - näitä evästeitä käytetään mainosten tekemiseen, jotka ovat tärkeitä sinulle ja etusi mukaisiksi. Lisäksi niitä käytetään rajoittamaan monta kertaa mainoksen katsomista. Ne sijoitetaan tavallisesti verkkosivustolle mainosverkkoihin, joilla on verkkosivuston ylläpitäjän lupa. Nämä evästeet muistaa, että olet käynyt verkkosivustossa ja että nämä tiedot jaetaan muiden organisaatioiden, kuten mainostajien, kanssa. Usein kohdistus- tai mainosevästeet liitetään toisten organisaation tarjoamiin sivuston toimintoihin.

Voit poistaa tietokoneeseesi tallennetut evästeet selaimesi asetusten kautta. Vaihtoehtoisesti voit hallita joitain 3rd-puolueen evästeitä käyttämällä esimerkiksi tietoturva-aluetta optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Lisätietoja evästeistä on osoitteessa allaboutcookies.org.

Käytämme Google Analyticsia liikenteen mittaamiseen verkkosivustollamme. Googleilla on oma tietosuojakäytäntö, jota voit tarkastella tässä. Jos haluat poistaa Google Analyticsin seurannan, käy osoitteessa Google Analyticsin opt-out-sivu.

Yhteystiedot

Englannin rekisteritiedot - https://ico.org.uk - ICO - Information Commission Office

Element Society - soita 0114 2999 214 keskustelemaan tietoja.

Muutokset tähän Privacy Policy

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.
Viimeisin muutos tehtiin 21 / 05 / 2018.

Element Society